Gott!

Igår testade jag ett recept jag hittat på ett forum för GBP-opererade. Hackat ägg blandat med lättkvarg, lite kaviar och dill. Jättegott på knäckebröd! Och magert och mycket protein. Så det blev det på frukostmackan idag. Och havregrynsgröt så klart.
Men jag hade (som så ofta…) svårt att ta mig ur sängen imorse, trots att solen sken. Fattar inte att jag ska va så seg på morgnarna! !

5 reaktioner på ”Gott!

  1. Knäckbröd, det lät gott men resten får du allt behålla själv. Havregrynsgröt har jag inte ätit sedan jag sprang ifrån farmor på lad’gårdsplan……. typ 3,5 år eller något.

    Gilla

  2. Det lät gott. Ägg är den perfekta frukosten! Jag äter havregrynsgröt med rivet äpple, kanel och valnötter varje morgon, plus ett kokt ägg på rågbröd. Till det dricker jag juice och kaffe med mjölk. Sedan är jag vrålhungrig vid tiotiden, då det är dags för mellis. Orsaken? Troligen att jag har hög förbränning och tränar mycket. Men frukosten är helt klart dagens bästa mål!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s