Zzzzz….

Idag känns det som att jag aldrig riktigt vaknat. Var ju sjukt trött i morse och hade svårt att ta mig ur sängen (och självklart var det strul i tunnelbanan oxå, så jag kom sent till jobbet..) och blev liksom aldrig pigg. Nu har jag gett upp om det…

När jag kom hem så la jag mig på soffan och läste, men hann bara läsa några rader innan jag kände att jag höll på att somna. För säkerhets skull satte jag ägguret på ringning, och det var tur! Jag sov så sött så, när det skrällde efter 1 timme. Skulle gärna fortsatt att sova, men då hade jag ju aldrig somnat ikväll, så det var bara att masa sig upp.

Jag tror faktiskt att jag skulle kunna vara Sveriges tröttaste. Varför finns det ingen tävling i det, med fina, dyra, priser?? Jag skulle lätt vinna!

6 reaktioner på ”Zzzzz….

  1. Vaknat?? Tror inte jag har gjort det på hela veckan. Var trött i morse när jag kom till jobbet att HR skickade hem mig i tid idag…….

    Gilla

  2. Jag kan nog också sova hur mycket som helst. Tack och lov vaknar jag så jag kan göra roliga saker när det är ljust. Kram och hälsa VD:n att hon ska krya på sej. Trevlig helg. Anders är i Wien och idag har jag skjutsat honom till Arlanda och just nu bakar jag bullar….. som jag ska smaska på ikväll. KRAMAR

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s