Träningen igår

De nya träningskläderna var väldigt bra att träna i!! Det gick superbra! Vissa gånger flyter det på så himla bra, och känns lätt. Och man orkar lite mer än annars. Så var det igår!! Kändes väldigt bra!

Idag när jag kom ut ur porten höll jag på att blåsa bort! Jösses, halv storm! Och mina ögon rinner när det blåser, så jag ser ut som om jag storgråter när jag går till tunnelbanan. Tur jag inte hade målat mig….

2 reaktioner på ”Träningen igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s