Naglar

Alltså, vad är det med mina naglar just nu??
Nu fick jag just syn på att en del av en nagel gått av. Igen!  Nästan varje dag är det nån nagel som skivar sig eller går av lite. De är helt förstörda! Och jag har ju ganska nyligen tagit alla möjliga prover så alla värden var ju kanon. Så jag lär ju knappast ha hunnit utveckla nån allvarlig brist av nåt slag! 

Tur att jag har en nagelfil i väskan så jag kan jämna av flisiga kanter vartefter….

8 reaktioner på ”Naglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s