Fixat

Idag tog jag för en gångs skull bilen till jobbet. Ganska skönt nån gång! Slutade tidigt och åkte till Ikea efter jobbet och köpte en spetsgardin (Nej, Fitterbittan Inte en virkad mormorsgardin!!). Och sen åkte jag till centrum och köpte ett sidenband. Och var och handlade i mataffären. Nu har jag klängt upp på stegen och tagit ner myggnätet för balkongdörren och i stället satt upp gardinen som myggnät. Snyggare, och framför allt så är den nya gardinen hel, det var inte myggnätet längre. Bild kommer, jag ska bara göra klart först. Var tvungen att ta en liten paus, och så hamnade jag framför datorn. He he he!!

6 reaktioner på ”Fixat

  1. Varför klängde du på en stege? Det behövs väl ingen stege för att sätta upp en gardin… 😉

    Gilla

      1. 150 cm? Det var länge sedan, nu är det väl straxt under två meter (jag har inte mätt mig på länge). 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s