Rosa himmel

Sitter på tunnelbanan och tittar ut genom fönstret. Solen går upp och färgar de få, tunna molnslöjorna alldeles rosa.
Så vackert!

När jag jobbar till 20 så är jag hemma vid 21, och börjar jag då 7.45 dagen efter så är det i stort sett bara att duscha och gå och lägga sig. Igår hade jag inte ätit middag på jobbet, så jag värmde sista pajbiten och satte mig framför TV:n och åt. Ser ni på Modus? Första avsnittet tittade jag på, men jag tycker tyvärr bara den serien är konstig. Tittade en stund igår igen, men nej, jag tycker inte den är bra.
På sätt och vis var ju det bra, jag fastnade inte framför TV:n utan gjorde mig iordning och la mig i tid.

Ha en bra tisdag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s