Vardag igen

Idag börjar jag jobba igen, så nu är det slut på att såsa runt i pyjamas hela dagarna. Och slut med att vara vaken till 2-3 på nätterna och kolla på TV eller ligga och läsa. Idag börjar jag visserligen 15, så jag behövde ju inte upp supertidigt, men jag fick ändå ställa klockan för jag har en del att hinna med innan jag ska jobba. Först ska jag gå och träna på Curves. Sen ska jag tömma diskmaskinen. Och på väg till centrum ska jag gå in på Fitness 24seven och bli medlem igen så att jag och Husfruen kan träna ihop igen. Jag har saknat det!

Brrr, vad kallt det är! -8 grader ute!! Idag blir det varma kläder, täckkjol på! Och mina varma stövlar.

Bloggen är bra på många sätt! Bl.a. så känns det skönt att sätta tankar och funderingar på pränt. Efter att jag skrev inlägget om att jag har svårt för att ta tag i att börja med att t.ex. vika tvätt och ta hand om disk, så gick det plötsligt lättare att göra det. Och sen har jag fortsatt att vika direkt när jag plockat det ur tumlaren. Så för en gångs skull så kan jag se korgstolen i sovrummet, den brukar annars vara begravd under ett berg av ren tvätt!

Jobbar ni också nu, eller har ni ledigt? Börjar skolorna nu, eller har barnen lov den här veckan också? Jag har ingen koll på sånt…

14 reaktioner på ”Vardag igen

  1. Jobbar mån o tisdag. Sedan ledig till 11/1. Lagom. Mailen funkar inte och excel kraschade datorn. Kanske inte den mest produktiva dagen mao 😉

    Gilla

  2. Jag passar på att ta lite ledigt nu, har jobbat oerhört mycket i höst så det är välbehövligt 😃 Mycket som har halkat efter här hemma så det är skönt att gå och pyssla med. Passar också på att ta minst en promenad varje dag, bra för både kropp och själ! 😃

    Gilla

  3. Jobba… Jag vet att jag har hört det ordet men kommer inte ihåg vad det betyder. Kan inte tan… fröken berätta för mig? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s