Vänner

mysigt att sitta och babbla med Wilbur igår!! Vi satt länge och åt gott, tog varsitt glas vin, babblade och bygde lego.
Tycker ni det verkar konstigt att två kvinnor i 50-årsåldern bygger med lego på en restaurang? Det tyckte inte vi!

Wilbur hade nämligen med sig Lattjolajbanslådan (en sån som Brasse hade, ni vet) med lego och några böcker. Jag ska få låna det så att Pojken har när han är hos mig.

image

Även Bäbis kommer hitta kul grejer där i! Och eftersom jag var nyfiken så la vi upp väskan mellan oss i soffan och började kolla på innehållet igår. Vi inser att det eventuellt kan ha sett lite…. annorlunda ut! He he he!

Imorse ställde jag klockan på 10, men vaknade 9.45 av mig själv. Skönt!! Gick upp, åt frukost och gick till Curves! Heja mig!!

image

Nu sitter jag med dagens första lattekaffe och ska bara eftersvettas klart innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag åka till Nettis och Bäbis och dra med dem till stallet. Jag ska bara ta på mig så många lager kläder som det bara går först! Fy Fabian vad det är kallt!!!

4 reaktioner på ”Vänner

  1. Låter som en rolig väska. Vill hon bli av med sin väska (och då menar jag själva väskan om det är den oranga på bilden) så köper jag den 🙂 Saknar min som dog utslitningsdöden för ett par år sedan. 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s