Har temperaturen stigit?

Jag misstänker att det inte är riktigt lika kallt som det var i morse.
När jag gick från jobbet så tog jag så klart på mig alla kläderna som jag hade på mig till jobbet. Och när jag kom in i tunnelbanan så blev jag jättevarm! Men hellre det! !

Jag som avskyr att vara kladdig om munnen, och aldrig har fina läppglans därför, sov inatt med hela munnen  inkletad med idomin (såg ut som Lulu Carter. ..) och har tagit på cerat urton gånger idag. Är alldeles narig om läpparna! Antar att det oxå är kylans fel!!

Kan det bli sommar nu? Lördag morgon blir bra, tack!!

6 reaktioner på ”Har temperaturen stigit?

  1. Äh, kylan går att klä sig för, värre när det är 30 grader varmt, man kan ju liksom inte klä av sig mer än till bara skinnet. Nariga läppar beror nog på att du slickar dig om läpparna/gnider dem mot varandra (som när man gnider ut läppstiftet) och det är liksom inte bra att göra i kylan.
    Själv älskar jag vinter och vill att snön ska ligga till framåt slutet av mars! 🙂 ❄ ❄ ❄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s