Blä

Fy 17 vad jag blev illamående av frukosten! Jag har varit så himla sugen på rostat formbröd med jordnötssmör och varm choklad. Så imorse gjorde jag det till frukost. Choklad gjorde jag med Ica sötströ så det var ingen fara, tror jag. Men vitt bröd. Och jordnötssmör som ju är fett. Ingen bra combo för en som är Gastric Bypass opererad!

Fick gå och lägga mig i soffan! Jag avskyr att må illa! (Fast det är väl ingen som gillar det) Nu önskar jag att jag ätit havregrynsgröt. Det är ju gott.

Nu får jag dessutom en s.k. sen dumpning. Blodsockerfall och turbosvettning! Yeeeeiiii! Straffet för att jag ätit fel….

6 reaktioner på ”Blä

  1. Prova att rosta surdegsbröd istället. Funkar för mig, blir inte lika degit i nya magen…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s