Tant Senil slår till

Vi ska ju ha fest på jobbet i januari med western tema. Och jag har ju t.o.m. köpt ett par cowboy boots och i helgen fick jag en rutig skjorta av Systeryster.  Perfekt,  bara att knyta en snusnäsduk runt halsen så är outfiten komplett!!

Men nu kommer seniliteten in i bilden… Det som inte står i min kalender, det finns inte. Och kommer inte heller att hända. Och i min kalender hade jag inte skrivit in festen. Som är nu på fredag. Så den kommer alltså inte att hända. Eller, det kommer den så klart för de andra. Men jag kan inte vara med. För jag har bokat in att ha Pojken den här helgen. Det går bra nu….

10 reaktioner på ”Tant Senil slår till

  1. Ni får leka cowboys hemma! Käka chili con carne vid lägerelden, läs: värmeljus och sedan jaga efter John Blund! 🙂
    Sova ute på prärien, typ golvet.
    Jo jag vet, jag har så himla mycket bra idéer! 💡

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s