Minusgrader

Igår tö och blask och idag är det minus igen. Men konstigt nog var det inte halt att gå till tunnelbanan.
När jag kollade termometern så började jag fundera på broddar (ja, jag är tant) (ja, jag äger broddar) men hann glömma det  (ja, jag är senil) tills det var dags för ytterkläder. Och det var ju lika bra!
Vad jag däremot saknade var täckkjolen. Trodde inte den skulle behövas, men det var lite kallt om låren.

Vad fort man vänjer sig vid att vara ledig och bara jobba korta veckor. Känns jättetungt att jag ska jobba alla 5 dagarna den här veckan!

2 reaktioner på ”Minusgrader

  1. Det kändes rätt bra att jobba tre och vara ledig fyra. Mötte kollega igårkväll som jobbar 2, ledig 3 helg, ledig 3 jobbar 2 helg….. Dvs ledig en vecka, jobbar tre dagar ledig två för att jobba två. Lät rätt skönt faktiskt. Tänk om svenska spel kunde ringa någon gång till en annan om drömvinsten….. Då hade man ju själv kunnat jobba något mindre iaf.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s