Remiss

När jag var på 2-årskontroll efter Gastric Bypass operationen så skickade läkaren en remiss till plastikkirurgin för en bedömning om jag kanske kan få en bukplastik. Det är ju en del hud över, kan man säga.
Det var i början av november och sen har jag inget hört, så idag ringde jag. Jo, då de hade fått remissen, men det var så få plastikkirurger så det var rätt lång väntetid. Och det är ju okej, bara jag vet att de fått remissen. Så nu väntar jag (otåligt,iofs….) så får vi se sen vad de säger.

Nu har jag ätit middag, snart ska jag byta om och träffa Husfruen på Fitness 24seven. Pust och stånk!!

2 reaktioner på ”Remiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s