Mellanmål

Att jag inte är som alla andra, det vet både ni och jag redan.
Idag gjorde jag nåt som jag aldrig hört talas om att nån annan gjort förut.

Jag äter ju var 3:e timme, så jag har ju med mig diverse mellanmål jämt.
Idag på eftermiddagen så tog jag en proteinpudding till mellis och åt med tesked. När jag var klar skulle jag samla ihop locket, burken och boken jag läst på rasten och händerna räckte inte riktigt till. Så skeden stoppade jag i munnen.  Stoppade in den liksom upp och ner, mot tungan. Och lyckas trycka upp den mot gommen. Och den var uppenbarligen exakt lika stor som utrymmet mellan mina tänder. För där satt den fast, som i ett skruvstäd! Jag släppte tungan, men skeden satt fastkilad i överkäken. Tvärfast!  Jag fick lite panik, innan jag lyckas lirka loss den!
Tänk synen, en kvinna kommer till akuten med ett skedhandtag stickandes ut ur munnen. Och så försöka prata för att tala om att själva skeddelen sitter fast i överkäken. Jag vågade ju inte bända, för jag var livrädd att tänderna skulle gå sönder!

Okej, nu har jag testat det, inget jag rekommenderar.

2 reaktioner på ”Mellanmål

  1. Sådär har jag också skeden ibland, den har aldrig fastnat på mig, men jag förstår precis känslan när den satt fast och lättnaden när du fick loss den. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s