Lek i snön

Igår bylsade vi på oss en hel massa kläder och pulsade ut för att Pojken skulle åka snowracer. Tyvärr fanns inget snöre att dra den i så vi turades om att bära den. Det blev så tungt, för det finns ingen backe nära där jag bor. Så vi gjorde en avstickare in i en mataffär för att försöka köpa snöre. Det enda snöre de hade var skosnöre, så jag köpte 2 förpackningar. Och så ut till Pojken och snowracern och knöt ihop skosnörena!  Sen kunde vi gå vidare till backen! Väldigt mycket smidigare att kunna dra med sig den än att bära på den.
Pojken åkte i backen ett tag och hade skoj, innan vi gick hem och lagade lunch. Sen stannade vi inne, jag läste och han lekte med lego och bilar.

På kvällen åt vi chokladpudding (proteinpudding utan socker!) och lördagsgodis  och tittade på Morrhår och ärtor tillsammans.

image

Myskväll!

8 reaktioner på ”Lek i snön

  1. Hej! Helt underbart att läsa om den tid och det engagemang du ger till pojken. Jag önskar att fler gjorde som du. När min yngsta blir större vill jag bli kontaktperson som du. Min 19 åriga dotter är det åt en tonårstjej! Kram / Maria

    Gilla

  2. men då tycks ni ha hittat rätt tempo i er samvaro. man behöver nog inte göra en massa stora grejer hela tiden, utan precis umgås lite ledigt som ni gör. eftersom han trivs så bra hos dig. jättelfint av dig att ge gossen en oas.

    Gilla

  3. Till nästa gång får du köpa hala svarta sopsäckar. De med några tidningar i får man en väldans fart ner för backen. Och roligt är det också. Fast kanske inte det säkraste sättet förstås…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s