Bokmal

Nu läser jag 4:e boken om psykopaten Silverbielke.

image

Ganska bra och spännande, men det känns som att nu bör det här nog vara den sista om honom. Historien är bra, men det känns som om hans person har beskrivits klart nu.

På vägen hem ska jag hämta ut de 2 böckerna som jag beställde förra veckan!  De kom snabbt! Det är bra när man beställer, de kommer snabbt!

Jag tog på mig täckkjolen imorse då det ”bara” var -7°. Nu när jag gick från jobbet glömde jag att ta på mig den.  Kände att det var lite kallt om benen när jag kom ut, men jag orkade inte få upp till kontoret igen för att hämta den. Så kallt är det inte.
Jag har jobbat från 7.45 till 17.00 idag och det har känts som en låååång dag. Så jag vill bara hem nu. Ska bara handla lite och hämta böckerna.

10 reaktioner på ”Bokmal

 1. Tror det finns 5 eller 6 böcker om denne psykopat. Har läst ut alla utom två men jag kände mig rätt mättad på honom. Har dock de övriga två i bokhyllan och väntar på mig.

  Har inte ro att läsa för tillfället, blir bättre
  till hösten då jag kommer att behöva resa med övernattning. Ogillar hotell, hotellbarer än mer så då är böcker ett bra sätt att glömma var an är….

  Gilla

   1. Det är ganska mysigt, iaf om man har lite vatten att dricka, en hyfsat bra kudde och kan dra för gardinerna och slipper se ut och var man är. (Skulle man råka ha lite choklad med sig gör det inte ont)

    Gilla

 2. Tjena, Silverbjälke är en läskig typ, men böckerna är samtidigt bra. Jag har aldrig läst en bok från skurkens perspektiv tidigare. Det är inte så ofta man sitter ”håller på” den onda i berättelsen. Även om han är hemsk så är det ändå han som är levande i böckerna. Colt är ju en tråkig typ i klass med Wallander och alla de andra. Silverbjälke är en fräsch fläkt på något sätt… Kan även rekommendera den fristående boken Jordens väktare som samma författare skrivit.
  Trevlig läsning

  Gilla

  1. Ja, man skulle ju inte vilja råka ut för honom! Så sjuk!! Men, som sagt,jag tycker det känns som att de kramat ur så det räcker ur den karaktären nu.
   Tack för tipset!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s