Problem

Jag har problem att ta mig ur sängen. Fy 17 vad jag inte vill gå upp på morgnarna! Jag ligger kvar, småslumrar, lyssnar på radion, in i det längsta. Inte så jag kommer försent,  men för länge för att slippa stressa. Morgnar har aldrig varit min grej, och inte verkar det ändra sig med åldern heller.
Gäsp! 😩

Igår bestämde Husfruen och jag att vi ska träna ikväll. Men nu när jag tänker efter så hinner jag nog inte det. På torsdag morgon, 6.30 redan, ska jag vara på centralen och åka på konferens.  Och imorgon ska jag träffa Wilbur och Blidö på stan och äta middag efter jobbet. Så jag måste packa idag. Och det tar väl inte så lång stund, men det blir så sent om jag ska åka till gymmet vid Husfruen. Tror jag får träna hemmavid, på Curves. Det går fortare!

10 reaktioner på ”Problem

 1. När klockan ringer: Stäng av den och gå ur sängen direkt. Då försvinner tiden då man ligger där och har ångest över att behöva gå upp 🙂 Så har jag alltid gjort!
  Annars drar man bara ut på ”lidandet”.
  Har jag nämnt att jag är den kloka systern?! 😉

  Gilla

 2. Hmm har en lampa som tänds en halvtimma innan jag behöver stiga upp för att inte behöva stressa och lampa nr två tänds en kvart innan. Annars kommer jag inte upp den mörka delen av året. Sommartid är det av någon anledning lättare. Tycks heller inte ha samma behov av sömn sommartid som vintertid. Ljusberoende?? Japp 🙂

  Gilla

   1. Radion på hög volym hjälper inte, men jag har faktiskt inte provat med lampa. Men på sommaren när det blir ljust tidigt, så har jag ändå svårt att kravla mig ur sängen.

    Gilla

 3. …och hur många gånger innebär inte snoozandet att man varken hinner äta frukost eller torka håret. Det där med blött hår och minusgrader…

  Men – jag har sedan några år en wake-up light och det gör det faktiskt aningen lättare när rummet blir successivt ljusare under en halvtimme innan larmet tjuter.

  Gilla

  1. Ja, jag vet! ! Man rusar runt som en tok nör man väl kommer upp! Funkar det med en sån lampa, alltså? Kanske skulle testa. PJAK-Anna var ju oxå inne på det där med lampa.

   Gilla

   1. Lampa är kanon 😉 Ska du testa med wake up version, välj en där man kan välja om man vill ha fågelkvitter eller ej. Vissa dagar vill man inte höra muntra fåglar utan ha det tyst….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s