Sovmorgon

Jag får nog ändra lite på planerna för dagen. Hade ju tänkt baka lite till, men det får bli i veckan i stället! För jag sussade på söta örat nästan till 11 idag. Zzzzz… Men det var skönt, så det var det värt!

Så det som ska fixas idag är att packa upp väskan från konferensen, vilket är snabbt gjort för det var ju inte så mycket. Sen ska den ner i källaren, för vi fick en jättefin kabinväska av företaget! Så den nya får vara kvar uppe i lägenheten, och den gamla förpassas till förrådet. Och så ska jag fixa en köttgryta. Nu j*klar, hela helgen är jag värsta husmor! Pappsen kommer hit och ska hjälpa mig sätta upp en rullgardin i Pojkens rum. Så jag har lovat att bjuda honom på middag, och så ska vi möta Carina i centrum sen och kolla på En man som heter Ove. Ska bli kul att se den! Tror den är bra, boken var det verkligen!

Vad har ni för planer för dagen?

6 reaktioner på ”Sovmorgon

  1. Oj, så huslig helg! Själv idrottar jag från soffan och har bjudit hit dottern på kaffe om en stund. Med order om att svänga förbi konditoriet…Sedan ska jag skotta lite snö och tja…plocka ihop lite. Förstår inte vem som är så slarvig och hela tiden lämnar grejorna framme!? ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s