Jobbat klart

Så, nu har jag jobbat klart för idag! Jag ska skynda mig hem,  men först så ska jag dels köpa present till Wilburs äldsta som ska firas imorgon. Hon fyller år, och har precis flyttat hemifrån och hyr lägenhet med en kompis. Så hon behöver grejer till hemmet, det får bli ett presentkort på Åhléns så kan hon välja mellan både lakan, frotté, porslin, glas och kastruller och byttor.
Och så ska jag köpa små servetter, innan jag hastar hemåt.  M slutar 16.30 och jobbar precis där jag bor, så hon skulle titta upp och lämna min julklapp. -Så du får den innan du fyller år! Fniss!!
Spännande!!
Så nu får jag snabba på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s