Skitsöndag

Jag plockade undan alla stolar och bord igår, och diskade allt. Så nu är hemmet som vanligt igen! Eller lite finare, tack vare fina ljus jag fick.

När jag var klar med allt så var det meningen att jag skulle gå på bio med Nettis och Bäbis och se Den snälla dinosaurien. Men jag blev dålig i magen och mådde illa. När jag meddelat Nettis att jag inte kunde komma la jag mig i soffan och mådde så jäkla illa! Efter ett par timmar var det inte lika illa längre och jag var hungrig, så jag åt lite fil. Magen mullrade och jag var jättepruttig hela kvällen, men inget mer hände, liksom.

image

Drack te, tände en massa ljus och låg och läste.

I köket tände jag den nya lyktan.

image

Den blänkte så fint!

Senare blev jag hungrig igen, så jag gjorde en pizza på fullkornstortilla. La på salsa, mager ost och svamp. Sedan avokado.

image

Det blev riktigt gott!
Och magen behöll det. Den bara fortsatte mullra och hota, men verkställde inga hot. Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s