Tränat

Nu har jag varit och tränat så svetten rann igen!

image

När jag vägde 40 kg mer så rann ju svetten på en gång. Jag svettades ju jämt då. Nu börjar jag inte svettas förrän efter en bra stund av att ha tagit i rejält. Det känns bra!

Och så bokade jag 1 timmes helkroppsmassage hos Massageterapeuten som kommer till Curves då och då. Åh, det ser jag fram emot!

image

Nu ska jag äta lunch och sen gå och jobba.
Hoppas ni får en bra måndag!!

10 reaktioner på ”Tränat

 1. Du måste träna för två nu, jag är sjukskriven och ny ”opererad”. Så jag får inte träna på en vecka 😦

  Gilla

   1. hahaha. Ja, jag har opererats i Ukraina.

    Jag fick en fett svulst på höger armbåge i förra veckan och gick till sjukhuset i fredags för provtagning. Idag var proverna klara och dom skar upp den och fixade till allt. Här är det inget snack om väntetider eller sånt. Och mitt intryck av sjukvården här är att den är bättre än i Sverige. Dom är väldigt proffsiga och jag kan nog säga förstklassiga. Sedan var det en glad överraskning när räkningen skulle betalas. Dom bad nästan om ursäkt för att det blev dyrt (jag är ju utlänning). Den totala summan blev 120 kr… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s