Marinerad i vanilj??

Igår kände jag att mina händer doftade svagt av vanilj. Funderade på om jag möjligen hade en tröja som jag haft när jag bakade, men nä. Det var händerna som doftade. Mycket skumt!
Har jag bakat så mycket så att det är ”ingrodd” vanilj i huden?  Visste inte ens att det är möjligt!

Idag på jobbet tar jag fram handcremen jag har där och smörjer händerna.
Och får syn på vad det står på den….

image

När man smörjer in den så luktar den starkt först och då är inte just vaniljdoften så framträdande. Efter ett tag så kommer den doften fram lite svagt.

Nu är jag på väg från jobbet. Fick just ett meddelande från en kär vän att hon har så ont i bröstet och att det strålar ut i armen. Nä, men jag blir ju inte alls orolig! Messar tillbaka att hon bör uppsöka läkare och får bara till svar att hon vet och så punkt punkt punkt
Ringer men får inget svar, och hon messar att hon ringer när hon jobbat klart. Jobbat klart???
Önska mig lycka till, känns som om det inte kommer bli helt enkelt att få med henne till akuten. Och dit anser jag absolut att hon bör! Om jag så ska släpa dit henne! Vilket kan bli tufft,  hon är större än jag….

4 reaktioner på ”Marinerad i vanilj??

  1. Men om hon är större än dig och du ska släpa henne så behöver du inte besöka Curves idag. För då har du redan gjort ett träningspass 😉

    Hoppas hon är ok dock!

    Gilla

    1. Hahaha!! Sant!! Med hot om att ned våld hämta henne så fick jag henne att i alla fall ringa vårdguiden. Och då trodde de att det snarare var en muskelbristni. De bad henne trycka där det gör ont, och då gjorde det ont. Så då är det inte hjärtat! Så hon ska ringa vårdcentralen imorgon.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s