Ömsom hot, ömsom löften

Pratade till slut med min något motsträviga vän igår. Hon gillar inte läkare och sjukhus! Efter mycket övertalning fick jag henne till slut att ringa vårdguiden och så återkomma till mig sen.
De hade bett henne trycka där hon har som mest ont, och där var det rejält ömt. Så då kunde de i stort sätt utesluta att det var hjärtat. Mest troligt muskulärt. Phu!!! Om det inte var bättre idag så ska hon ringa vårdcentralen.

Jag har sovit som en kratta inatt. Vaknat urton gånger, drömt läskigt,  somnat om, drömt igen o.s.v.
Bl.a. drömde jag att jag ”råkat” ha ihjäl 2 personer. Och jag var ”tvungen” att gömma dem, jag hade barn med mig som jag inte skulle behöva se 2 lik. Så omtänksamt…. Så jag vek dem på mitten och la dem i min resväska, tungt att bära men tydligen var jag stark för det gjorde jag. Och så letade jag efter ett bra ställe att tippa ut dem på. Gärna nån buske. Väldigt realistiskt! Nu när jag skriver så låter det komiskt,men så kändes det inte i drömmen.
Jag var rädd att bli upptäckt, och för att mina kläder i väskan skulle lukta lik sedan. Ja, drömmar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s