Hjälp

Jag väntar ju på att Fitterbittan ska starta bloggportal, och då hjälper ju hon till med sånt här. Men under tiden är det ju meningen att jag ska fixa tekniken själv….. Det går ju så där..

Är det någon som vet hur man, på WordPress gör så att läsare kan söka på en viss kategori eller etikett, och få upp alla inlägg jag gjort i just det ämnet? Alla inlägg jag gör så väljer jag en, eller flera, kategorier. Men jag kan inte se att det egentligen har någon betydelse, för dels ser jag inte att det syns, och dels hittar jag inte att läsarna kan söka på dem. Om nån t.ex. vill läsa allt jag skrivit om min GBP, eller om alla Funderingar eller nån annan kategori.

HJÄLP!

2 reaktioner på ”Hjälp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s