Sovmorgon

I natt, eller i alla fall sedan tidig morgon, så har tydligen min hjärna tyckt att den måste hålla koll på tiden åt mig. Eftersom jag ju inte är att lita på när det gäller att ställa väckarklockan. Tyvärr har hjärnan å andra sidan noll koll på att jag inte behöver ställa väckarklockan när det är lördag dagen efter! Så sen ca 5 i morse har jag vaknat urton gånger och kollat på klockan….. Gäsp!

Vi hade i alla fall en mysig kväll ihop igår, Carina och jag! Jag köpte med mig färdig grillad kyckling, potatissallad, småtomater, rädisor och champinjoner som vi smaskade i oss. Hon och tjejerna hade gissat på att jag skulle ta med så vi skulle göra min pizza speziale, men tji fick de! Äldsta dottern ringde och frågade vad det blev för mat. Fniss!! Jag kan hitta på annan mat, faktiskt! (även om jag inte lagar annan mat, utan bara köper färdig…)Sen satt vi i hennes nya, snygga och sköna soffa och babblade, drack te och kollade lite på Fångarna på fortet. Jag har inte kollat på det alls den här säsongen, och det var kul att se att de hade nya celler. Ska nog kolla på det tillsammans med Pojken nästa fredag!

Jag hällde ut all (och det var M Y C K E T ) tvätt från tvättskåpet på hallgolvet direkt när jag gick upp idag. Och så sorterade jag den i högar och la in en laddning i maskinen. Tvättskåpet svämmade nästan över, så jag tänkte att det var dags. Annars har min nya strategi för att inte ha en jättehög med ren tvätt i korgstolen varit att inte tvätta alls…

Idag ska jag göra nåt kul, men det kan jag inte skriva om i förväg, för det ska vara en överraskning för en person. Visserligen tror jag inte att den personen läser min blogg, men man vet aldrig. Så mer om det efteråt! Vad ska ni göra idag? Nåt skoj?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s