Tack!!

Tack så mycket för hjälpen En lisa i livet !!  Nu har jag med din hjälp lagt till så man kan klicka på en etikett om man vill läsa det jag skrivit i just det ämnet! Och när jag höll på där med de däringa widgetarna så hittade jag även en att lägga till som läsare kan klicka på om de vill följa mig. Smidigt!

Så nu har jag fixat till lite bra-att-ha-funktioner på bloggen! Så himla bra att kunna be om hjälp av läsare och få det! Så igen, tack till dig En lisa i livet!

3 reaktioner på ”Tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s