Barbent

Nu är det vår!! Och jag gick ut barbent på väg till jobbet!

image

I alla fall fläckvis barbent. He he!! Och så har jag inte vinterjackan på mig heller. Så nu går det åt rätt håll.

Igår kollade jag på Gift vid första ögonkastet på TV. Helt galet! Men ändå,  det är som vilken blinddate som helst. Och här får de tydligen vara tillsammans 1 månad och sen ska de bestämma om de vill fortsätta tillsammans. Och de får resa bort ihop! En smekmånad. Så de ger det ju en chans, och liksom måste lära känna varandra. Inte så tokigt, egentligen. Man kanske skulle anmäla sig om det blir en säsong till??

6 reaktioner på ”Barbent

  1. Har också börjat att byta bort vinterjackan mot höstjackan. Fick dock ta fram vinterjackan efter att ha gått hem I regn. Höstjackan blir fortare genomblöt……. understället är bortplockat har dock inte bitvis börjat att gå barbent. Men benen behöver saneras först……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s