Trevlig middag

Vad trevligt jag hade hos Nyree och hennes familj igår!! Både hennes båda barn och hennes man är supertrevliga och lätta att umgås med. Och maten var så god! Pannbiffar, ris, sky eller sås och så majskolvar. Jag var proppmätt! Så gott! Och då tog de fram semlor… Men då var det fullt i min mage.

Beatrice, dotter i huset, har fått ett erbjudande att provspela för Roy Andersson men hon vill inte. Vi är så förvånade, trodde alla unga tjejer skulle tycka det var rena drömmen!
Jag frågade henne varför hon inte vill.
-Jag är tjej,  jag har tillräckligt med drama i mitt liv, blev svaret. Fniss!!

Jag fick mitt armband, som jag ju glömt där, och så fick jag låna den senaste boken av Diana Gabaldon. Den boken är,  som en del av hennes andra i samma serie, så tjock så det är två. Så nu har jag mycket bra läsning att se fram emot!

6 reaktioner på ”Trevlig middag

  1. Gabaldons böcker är rätt bra. Fast man ska läsa dem när man inte måste sova för man ska jobba dagen efter…. De tar lite tid om man inte kan släppa dem….. det finns några av dem som är så bra….

    Gilla

  2. Klok tjej! Hon gör det inte bara för att ”alla andra vill ju”, utan hon inser att det kanske inte är något för henne. Åtminstone inte just nu.

    Inte dumt med god middag och trevligt sällskap en vardagskväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s