När man lättar en meter

Pojken och jag hade fredagsmys igår! Först hjälptes vi åt att göra pizza, som vi åt. Sen satte vi oss och kollade på Wild Kids, och sen Fångarna på fortet. Han frågade när vi satte oss i vardagsrummet om det skulle bli fredagsmys, och då menade han om det blir nått gott att smaska på till TV:n. När jag nickade så sken han upp och utbrast: -Du kommer ihåg att vi ska ha det!! Så klart jag gör! Så när Fångarna började tog jag fram potatisskruvar och några kakor.

När sista reklampausen var så gick han självmant och borstade tänderna och jag bäddade upp hans säng, och när programmet var slut så la han sig och jag läste högt ut Bröderna Lejonhjärta. Sen somnade han som en stock! Vilket var tur….

Ett av ljusen som var tända i vardagsrummet började plötsligt sota ordentligt, och just som jag såg det och var på väg att släcka det så satte brandlarmet igång att tjuta. Jösses, jag lättade en meter av rädsla. Och trodde Pojken skulle komma uppfarande och vara skärrad. Men han märkte det inte ens… Jag öppnade balkongdörren och viftade lite och då tystnade larmet igen, som tur var! Lite drama så här på kvällskvisten!

6 reaktioner på ”När man lättar en meter

  1. Vilken mysig kväll 🙂 Det låter som att ni hittat varandra nu och du kan slappna av.
    Haha tycker alla har brandlarmsdrama numera. Tur det gick bra i alla fall och så fick du det testat 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s