Mera barn

När vi åkte från museet igår så åkte vi med Nettis och Bäbis hem och hängde med dem ett tag. Pojken och Bäbis byggde med lego och sen kollade de på film en stund, innan jag och Pojken åkte till restaurang Gyllene Måsen och åt middag innan jag lämnade tillbaka honom till hans mamma.

Sedan åkte jag tillbaka till Nettis, och var barnvakt till Bäbis medan Toyboy bjöd ut Nettis på alla hjärtansdags middag på restaurang. Men Bäbis hade förvandlats till Purkas… Hon var allmänt sur och arg! Ingenting jag sa eller gjorde var bra, och inte fattade jag nånting heller! Åååååhhh, en sån korkad mommo jag var! Jag tror att det  var för att hon dels var trött, och dessutom så började hon hosta och vart mer och mer snorig vartefter kvällen gick. Så hon mådde nog inte så bra, pluttan. Hon somnade på 2 röda sekunder när vi läst godnattsaga. Men hon hostade och hostade, och vaknade igen när Nettis och Toyboy kom hem. Så Nettis gav henne hostmedicin och la sig bredvid henne för att hon skulle somna om. Och jag åkte hem och gick och la mig och läste innan jag somnade som en klubbad. Jag var så trött!

Jag ställde klockan på 9 men vaknade av mig själv 8.30. Då hade jag sovit 9½ timme…. Som sagt, jag var rätt slut igår! Det tar på krafterna att hålla reda på  en sockerstinn Pojke på ett museum bland hälften av Stockholms befolkning.  Idag ska jag gå och träna nu strax. Och sedan göra mig iordning för att jobba. Måndag, och ny vecka!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s