Nä nu j*vlar

Idag var det dags för mät och väg på Curves. Och jag har ökat lite i vikt och 1 1/2 cm på magen. Aj, aj, aj!!  Så nu j*klar är det dags för skärpning!! Kurvan ska inte vara uppåtgående,  den ska helst vara ett rakt streck nu!

image

Det gav i alla fall bra motivation att ta i på träningen. Jösses som jag slet! Som vanligt så bara rann svetten om mig när jag var klar och började stretcha.
Då kommer Tina, som äger anläggningen, och talar om att de ska intervjua en person varje vecka som har gått ner i vikt eller blivit starkare eller uppnått något annat efter att de börjat träna. Hon frågade om de fick börja med mig. Så jag fotades och intervjuades och de kommer lägga ut det på deras hemsida på fredag. Kul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s