Ny kyla

Hua, nu är det så där kallt igen! Thermokjolen åkte på igen imorse.  Brrrrr!

Inatt drömde jag att jag fått tag i vår gamla stegpall och jag skulle försöka få bort det röda på sitsen och stegen. Och det var världens jobb!! Känns som om det nog är tur att jag köper en som redan är fixad!

Igår kollade jag igenom nyheterna på nätet, och det var en rubrik som jag fastnade för. Det hade varit en nazi-aktion på ett badhus. Och jag tyckte det var ett konstigt ställe för det. Och det var det ju kanske. Men det var ett ännu konstigare ställe för en auktion, som jag läste att det stod. Det tog ett tag innan jag hade rett ut begreppen för mig själv!

Nu har jag googlat fram en sida där man kan få offerter och jämföra olika mäklare. Så snart hoppas jag att jag får till det så att stugan förhoppningsvis blir såld i vår! Fick räkningen för arrendet igår, 11 400 kr. Känns inte så kul att betala för nåt man inte vill ha…

image

Nån som vill köpa?

6 reaktioner på ”Ny kyla

  1. Den gick inte av för hackor igår. Kylan. -14° var det när jag till jobbet för att hämta firmabilen…… Och inte kunde jag ha på mig vad som helst heller då jag skulle iväg på besök.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s