Jaaaaa!

Jag får en bukplastik! !!! Läkaren sa att de brukar se mycket mer överskottshud än jag har, men jag får ändå en operation. Jag kan inte bli av med den huden på annat sätt, den har dragit ihop sig så mycket som den kan nu. Så innan sommaren kommer jag få en kallelse för operation!

image

Det är inte bild på mig, men ungefär så ser jag ut nu, och så ska det förhoppningsvis se ut efter operationen! 

22 reaktioner på ”Jaaaaa!

 1. Men va’ skönt! Min kompis (som inte GBP-opererats, utan gått ner 60 kilo på egen hand) sa att det var först efter bukplastiken som hon kände sig hemma i sin kropp! 🙂

  Gilla

 2. Toppen! För dig iaf. Håller vi tummarna att du får en tid snart och att allt går bra. För jag vet att du gillar solen med det gör inte ärr…..

  Gilla

 3. Vilken klinik ska du göra det på?
  Jag ska få hjälp med remiss av min vc därför undrar jag. Och stort grattis igen!!

  Gilla

  1. Jag ska inte jobba på cirkus med magen… Men det som ska göras är att ett långt snitt vid bikinilinjen, huden dras ned och man skär bort en bred remsa. Naveln flyttas upp ett par våningar och sen syr man ihop. Yeeeeiiii!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s