Tackar

Igår fick jag en avi i brevlådan att jag hade ett paket att hämta ut. Så på väg till M och L hämtade jag ut paketet, och såg att det var Thord som skickat det!

När jag kom hem till M och L var jag som ett nyfiket barn, och slet upp papperet.
image

En klocka, eller vad kallar man den? En skälla? Från Ukraina är den i alla fall. Så gulligt av honom att skicka en present! Tack, Thord!!

När vi smaskat i oss tacos igår så satte (helt ärligt så låg jag…) vi oss framför TV:n och kollade på Skavlan. Och under eftermiddagen och kvällen hade jag kontakt med Fitterbittan som hade vissa problem med att ta sig hem. Det stod ett brinnande tåg i vägen på rälsen. Och hon ska vara i Ullared idag för att möta bloggläsare och shoppa och äta middag (och ha jättekul!!! Och jag är inte meeeeed!!!). Men nu på morgonen (medan jag ännu sov på söta örat) så skickade hon ett meddelande att hon satt på ett tåg, som dessutom rullade, så förhoppningsvis hinner hon till Ullared innan de stänger!

Min plan för dagen är först långfrulle framför datorn. Med älsklingsmackorna!
image

Sedan bara slappa, tror jag! Eventuellt att M och jag tar en sväng till Rusta. Och i så fall även till en liten butik som har allt möjligt krafs (fast fint krafs tror jag) och bl.a. chalk paint. En målarfärg där man inte behöver förbehandla det man ska måla! Inget underarbete, alltså! Me like!! Jag vill måla om en byrå jag har i sovrummet. Och kanske även mitt stora spegelskåp som jag har i vardagsrummet. Men jag har inte riktigt bestämt mig angående skåpet än, så jag börjar med byrån.

4 reaktioner på ”Tackar

  1. Men nu rodnar jag nästan 🙂 Det var så lite så!
    Men ja, den är verkligen från Ukraina. Jag hade den i jackfickan hela vägen hem, bara för att den inte skulle gå sönder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s