Måndag morgon

Så var helgen slut och det är måndag igen. Och inte har jag sovmorgon heller. Jag bytte med en kollega för jag ska prata om min viktnedgång på ett infomöte på sjukhuset i eftermiddag. Och visa upp mig, jag minns att jag själv med stort intresse studerade kvinnan som var och pratade på infomötet jag var på inför min operation.

Igår var jag hos Yvonne och fixade frisyren.

image

Jag ger blädderblocket ett ansikte! Fniss
Men slutresultatet blev som alltid bra!

På vägen hem så handlade jag, bla så köpte jag tortillabröd. Jag hade tänkt göra en pizza speziale i lördags men då hade bröden möglat! Urk! Så igår åt jag en som var extra god! Och så frös jag in resten av bröden.

Sen åkte jag och hämtade min nya pall! De kom med en lastbil till Stockholm och stannade på 3 olika ställen. Så himla bra!

image

Jag hade Swishat handpenning, och när jag mötte upp dem så Swishade jag resten. Ville se att de kom, och att jag fick pallen först. Men de var hur hederliga och trevliga som helst!
Nu kan jag nå överallt i köket (och i resten av lägenheten ) och snygg är den oxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s