Hemma

Jag knatade och tränade igår. Men jösses vad det var tungt! Jag slutade efter hälften av vad jag brukar göra, och stretchade och gick hem. Började känna mig matt och hade lite ont i kroppen, men försökte ignorera det.
Ringde upp Victoria, men hon svarade inte. Hon skickade ett meddelande på Messenger att hon försökte svara men att telefonen inte samarbetade! Det slutade med att vi fick inse att telefonen gett upp efter att vissa lurvskallar viftat ner den på golvet ett antal gånger.
Så idag ska en ny telefon införskaffas och sen hörs vi.

Jag kollade på TV och låg och vred mig i soffan. Ingen ställning var bekväm,  och jag hade ont lite överallt. Så imorse när jag vaknade och fortfarande kände mig lika risig så ringde jag mig sjuk.

Så nu har jag precis ätit frukost och ska förflytta mig till soffan. Bok och TV är väl dagens sysselsättning, antar jag.

8 reaktioner på ”Hemma

  1. Krya på dig! Tråkigt att vara sjuk och inte må bra. Det positiva är att få krypa ner i sängen igen med en god bok. ;0)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s