Zzzzzzz…..

I natt har jag vaknat urtifjorton gånger, men jag har lyckats somna om varje gång. Och jag lyckades så bra att jag faktiskt gick upp först vid 10. Så trots att jag mest sov igår på dagen, har jag ändå sovit hela natten, enbart med kortare avbrott. Och frågan är om det inte var vad jag behövde, ett sovmaraton? För jag mår faktiskt bättre redan idag!

Har inte alls lika ont i kroppen, och känner mig inte lika risig! Så skönt! Och tur, för idag måste jag ta mig till en affär och handla hem lite mat.

Tack så mycket för alla krya-hälsningar, de har säkert också hjälpt till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s