Mitt liv som packåsna

När jag gjort mig klar i morse så satte jag mig en liten stund på balkongen.

image

Så himla skönt i solen! Helt vindstilla.

Sen kom M och vi och alla blöjor åkte till Frida och Pontus. Först stannade vi och köpte med oss lite fikabröd,  så det började vi med när vi kom. Fika är viktigt!
Sen hjälpte vi dem att plocka ur lite kartonger och rensa ur lite grejer. Pontus och jag åkte en sväng till återvinningsstationen och lämpade av lite grejer där. Frida som nu är jättestor med 2 bäbisar i magen, fick jättesvullna fötter när vi kom hem igen. Så då tippade vi omkull henne i soffan och pallade upp en massa kuddar under benen på henne. Först masserade Pontus hennes fötter och ben,  och sen tog jag över en stund.
Vi konstaterade att det nog var dags att avsluta dagens arbete, så M och jag släpade ner det hon skulle ha med sig hem till bilen. Pontus frågade om vi ville ha hjälpa att bära, men M sa att det behövdes inte hon hade ju packåsna med sig… 😉

2 reaktioner på ”Mitt liv som packåsna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s