Sol

Sitter vid frukostbordet och funderar på vad jag ska ta mig för idag. Solen skiner för fullt, undrar om man kan svepa en filt om sig och sätta sig på balkongen? Eller ska jag ta och måla kökspallen och lilla stolen? Eller åka med M och alla blöjorna till gravida dottern och hennes man?

Jag har i alla fall stoppat en maskin med tvätt i maskinen, så valda delar ska hängas när den är klar, och det mesta ska in i tumlaren. Det är allt jag vet som kommer hända. Sen får vi se vad jag hittar på. Tänkte nästan ringa Vic till frukost idag också, för det var väldans trevligt att ha sällskap av henne igår när jag åt. Och trot eller ej, men vi hann ju inte prata klart! Men jag kände att då skulle kanske halva dagen gå åt till att bara babbla i telefon, så jag ringer nog henne senare.

Tror att jag ska börja med att duscha, och sen lutar det nog åt att jag åker med M, det är trevligare att umgås med människor jag gillar än att måla möbler!

Önskar er en bra dag i solen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s