Helt förvirrad

När jag kom till tunnelbanan för att åka till jobbet så inser jag att SL-kortet ligger i min andra väska… Som tur är hade jag ett sånt där som man kan fylla på ett visst antal resor på, i väskan. Så jag kom både till jobbet och hem nu!
Innan jag gick iväg så rotade jag efter en klänning i garderoben. Den finns ingenstans! Vart har den tagit vägen? Och i flera veckor nu har min favorit sjal, en svart med cerise rosa blommor på, varit puts väck. Hur kan sakerna bara försvinna??

Nu ska jag hem och titta på Gifta vid första ögonkastet. 🙂

4 reaktioner på ”Helt förvirrad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s