Hurtbullen vann!

Efter press från vissa läsare så masade jag mig iväg och tränade i alla fall.
Och körde på riktigt bra!

image

Syns inte på bilden, men svetten rann om mig i vanlig ordning.
Nu är det ju inte alla som är där som är lika fokuserade på just träningen som jag är. En del lite äldre damer, de pratar mest, och märker inte när det är dags att byta station och så vidare. Idag hamnade jag bakom 2 tantaluttor son förflyttade (om de alls flyttade på sig) sig ihop. Coachen försökte få dem att förstå att det vore bättre om de spred ut sig. Men, nä, de hade ingen brådska. Nä, inte dem, nej! Hon tittade beklagande på mig. Fniss!! Jag lyckades till slut ta mig förbi den damen som effektivt hindrat mig från att komma från min station och passera dem. Så fick jag ta den maskinen på slutet i stället. Bara att inse när det inte är nån idé att försöka ens.

Sen satte jag mig på balkongen en liten stund. Så himla skönt!!

image

Hade gärna suttit kvar ett bra tag till, men efter kanske 30 minuter var jag tvungen att gå in och duscha och ta mig iväg till jobbet.

8 reaktioner på ”Hurtbullen vann!

  1. Så nu återstår det för mig att slänga mig I bilen I morgon, trycka plattan I botten och köra för allt vad tygen håller om jag ska hinna hem och byta om till träningen….. Kunde du inte varit lite lat?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s