Hemmåt

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. 2 timmar om dagen, 10 timmar i veckan,  40 timmar i månaden sitter jag på tunnelbanan. En arbetsvecka i månaden åker jag tunnelbana. Det är ju helt galet, när man tänker efter!
Hmm, nåja, jag använder ju tiden väl. Bloggar och läser bok. Så det är väl inte så illa. Men i mååånga år jobbade jag ju 10 minuter hemifrån och det var ju ganska skönt!

Ikväll kommer Carina och Kerstin till mig. Vi ska äta, fika, babbla och umgås. Ska bli trevligt! Länge sedan vi sågs alla 3. Svårt att få ihop en tid då vi kan allihop. Alltid är det nån av oss som inte kan. Men nu ska vi ses i alla fall.

Jag hade trott att dimman skulle lätta under dagen,men den hade ju tvärtom tätnat.  Jösses vad dimmigt det var när jag klev ut från kontoret!  Som att gå omkring i lättmjölk. Hoppas solen tittar fram igen i helgen!  Jag skulle så gärna sitta på balkongen och fika lite!

4 reaktioner på ”Hemmåt

  1. Önskar dig en mysig kväll. Jag har nu packat upp och tvättat, så ikväll ska jag INTE göra något. Vi har haft det jätteskönt. 31 grader i havet och ännu varmare i skuggan. Träffat trevlig semesterfirare och ätit gott. Bott fint. Båda gånger i bungalow med havsutsikt. Fina solnedgångar. Trevlig personal och hjälpsamma. Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s