Morrn

Inatt har jag sovit, men jösses vad jag drömt! Helt förvirrat, men logiskt i drömmen.

image

Jag drömde om mamma och hennes ex bland annat. Han var en skitstövel och det var han i drömmen oxå. Och jag log och sa att han var en ynklig liten människa, och smulade sönder en blomma han hade med sig till mamma.

Varför drömmer jag om jobbiga saker när jag drömmer om mamma? Känns som om jag haft fullt upp hela natten! Det var dessutom nån hund som kom bort som jag skulle försöka hitta igen, och vi skulle bort nånstans och hade en tid att passa. Stressigt och förvirrat, jag slet som sjutton.
Får man vila nu, när man farit runt som ett torrt skinn hela natten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s