Fredag, nu är det helg!

Nu har jag placerat mig med en kopp te på ett fik i väntan på Monika och Inger. Inger ska bjuda oss på middag hemma hos henne. Mysigt!! Och antagligen mycket skratt!!

Fick just veta av Xx att en gemensam vän,X, till oss dumpat henne för att hon umgås med en annan tjej,Y, som X är osams med. Undrar dels om X inte vet att jag oxå umgås med Y…..?  Och dels undrar jag varför man gör så? Om jag gillar en människa men hon är kompis med nån jag inte gillar så spelar ju inte det mig någon roll. 
Ja, man upphör aldrig bli förvånad.

Ha en bra fredag, vänner!  Var rädda om varandra! Vänner är det mest värdefulla man kan ha!

28 reaktioner på ”Fredag, nu är det helg!

 1. Barnsligt är vad jag tycker men det är ju så mellan kvinns.
  Kan det vara Mona ni har som gemensam vän. Hon tar ju bort vänner när hon inte får stå som etta tänk på Maggan.

  Gilla

 2. Och X tycker inte heller att det är konstigt att Y skiter fullständigt i vem som umgås med X. Det är alltså bara X som beter sig hejdlöst barnsligt. Jag får lite feeling av filmen Mean Girls här. Det är så dumt, men samtidigt så himla beklagligt.

  Gilla

 3. Hoppla! Fler som upptäckt hurdan X är? 🙂 Det tar ett tag – det finns en anledning till att vänner ”byts ut” snabbt.. Testa att lägg upp en bild på dig och Y på instagram så får vi se vad som händer! 🙂 ”Äter popcorn och tittar behagligt på” som Y brukar säga… /Z

  Gilla

  1. Nu följer inte X mig på Instagram. .. 😉 Men jag tror att det legat bilder på mig och Y på Facebook och dem bör hon ha sett. Funderar annars på om vi inte ska ta och lägga ut det? Kanske även på oss Z?? 😊

   Gilla

 4. Usch så barnsligt. Vuxna kvinnor som trycker ner varandra är mitt värsta. *raderar ett bokmärke*

  Kram på dig. Du är en Goding.

  Gilla

 5. Jag känner mig faktisk ledsen för detta, har inte blivit dumpad sedan jag hade finnar (eller iof så hade jag inte finnar) men ni fattar. Det är så himla omoget, vi behöver ju inte umgås i grupp, vi X o jag brukar ju faktisk ses bara vi två eller med ”I mitt huvud”. Sedan att jag träffar hela alfabetet när och hur jag vill kan väl kvitta? Eller?
  Hon säger iof att hon inte har rätt att lägga sig i vilka jag umgås med, men då vill hon inte få dessa umgängen serverade i sin feed. Sedan säger hon att hon avskyr skitsnack o lögner, REALLY?
  Och att hon aldrig kommer prata negativt om fd vänner. Hur ska man tolka det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s