Svart hål

Det där svarta hålet som jag har hemma där kläder försvinner har nu även slukat en ytterkruka till blommorna… När jag planterade blomskotten igår så hade jag tänkt sätta den ena i en viss kruka som har en lite högre fot. Så att växten kommer upp en bit. Den krukan vet jag att jag diskade för ett tag sen.

wpid-20150722_143735.jpg

På den här bilden syns ju inte själva krukan bakom all växtlighet, men när jag klippte av några skott från den Porslinsblomman, och slängde resten så diskade jag ytterkrukan. Och nu finns den inte nånstans! Jag rotade igenom vartenda skåp här hemma igår! Först så klart i det skåp där den borde varit, men till slut på de mest osannolika ställen. Jag kollade t.o.m. i skafferiet… Men icke, den finns inte! Har jag slängt den?? Hur kan saker bara försvinna? Nu är det 2 klädesplagg och en blomkruka som försvunnit inom en ganska kort tid. Jag blir ju nästan lite orolig att jag börjar bli senil….

 

16 reaktioner på ”Svart hål

 1. Ibland drabbas jag av svarta hålet jag med… Ofta när jag letar efter något som har försvunnit, hittarjag det som jag letade efter en annan gång. Så det brukar komma framm…
  kramis

  Gilla

 2. Va skönt att man inte är ensam! Ibland blir man ju nästan mörkrädd, när de känns som att man har letat igenom hela huset, utan att hitta de man söker.
  O så helt plötsligt står bara föremålet framför näsan på en. Mycke mysko!

  Gilla

 3. Jag hittade min nydiskade kruka under diskbänken. Jag hade INTE ställt den där. Ingen annan heller tydligen enligt övriga i huset. Mysko! Kolla där. =) =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s