Förvånad

När jag sitter i ett kundsamtal på jobbet så ser jag att min mobil ringer. Det är Nettis. Jag blir en aningens förvånad, för hon sitter i rummet bredvid mig på jobbet. Och jag hade sett henne en stund tidigare. Då jag inte kunde svara så ringde jag upp henne när jag avslutat kundsamtalet.

N:  -Hej, du har inte kört bil till jobbet idag va? Jag: -Eeh, nä… N: -Bra, kan du köra hem min bil då? Jag: – Ehh, ja, okej, var är du nu? Vad ska du göra då? N: -Jag sitter i min bil, men Toyboy kommer och hämtar mig. Jag: – Jaha, ja, men det verkar ju logiskt… N: -Jag är dålig så jag ville gå ut och få luft. Jag är yr i huvudet och nästan raglar.  Jag: -Är du full?? N: -Nej! Jag är sjuk! Pluntan är tom! Jag: -Mmmm, det är det som oroar mig, att den är tom!

Skämt å sido, så blev jag lite orolig att hon skulle sitta själv i bilen tills Toyboy kom, men hon ville inte att jag skulle komma. Så som den hönsmamma jag är så messade jag fjurton gånger till henne tills Toyboy kom och plockade upp henne. Sen jobbade jag klart och tog sen hennes bil och körde hem den till dem. Bäbis kom farandes när jag kom och gav mig värsta pussen. Och babblade om att hon ska sova hos mig på lördag. Härligt att hon verkar se fram emot det lika mycket som jag! -Ska jag sova i din säng då, mommo? -Ja, bredvid mig! -Varför då? -För att jag ska kunna pussa på dig hela natten! Då fnissade hon och tittade på Nettis.

Nettis mådde för övrigt lite bättre, hon hade börjat få huvudvärk i bilen hem, så hon tog en migräntablett och la sig och somnade. Så nu kände hon sig mest tagen och trött. Usch, inte kul med migrän!

På fredag kommer Pojken och ska också vara här i helgen, så jag var och handlade mat till oss och Bäbis så vi har att äta. Och så lördagsgodis till 2 små råttor! Och mig… Sockerfritt, så klart! Nu har jag plockat undan i lilla rummet efter måleriet. Och så har jag ätit middag. Ska ta hand om disken strax, ville bara sätta mig och babbla lite med er här inne ett tag först.

Såg ni Skavlan i fredags, föresten? Med Dagny, 103 år, som bloggar? Så häftig tant! Hon ville ut och resa, men ingen ville resa med henne för de trodde hon ska falla död ner rätt var det är, sa hon. Ha ha ha! Och hon gick utan käpp, ens, och använder dator och padda.

HÄR är hennes blogg, om ni vill kolla in den. Jag försökte lägga in en bild på henne, men hittar inte den jag sparade ner på datorn. Från mobilen funkar det alltid, men inte från datorn. När jag ska lägga till bilder som jag laddar ner från nätet så verkar de hamna någon annan stans än alla andra bilder. För jag verkar bara kunna välja bland bilder som jag redan har visat på bloggen. Kanske skulle ta och fråga Dagny, hon verkar ju vara bra på datorer…

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Förvånad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s