God morgon!

7.25 slog Bäbis upp sina mörkbruna ögon och talade om att hon var kissnödig. Bara för mommo att masa sig upp och hjälpa henne på toa. Men jag tog till en nödlögn och hävdade bestämt att det var jäääääätte tidigt så vi la oss igen. Men klockan 8 hade hon frågat 2 gånger när vi skulle gå upp så jag masade mig in till soffan med henne och satte på Barnkanalen på TV. I 20 minuter låg jag och slöade i soffan och hon tittade på barnprogram. Pojken sov fortfarande. Men sen var ungsudden hungrig, så vi fixade frukost och så väckte vi Pojken.

Vi åt tillsammans och satt och pratade om huruvida man kan använda smörgåsen som assiett för att lägga skinskskivan på och sen bara äta upp skinkan. Och få en ny skinkskiva sen. Efter en lång diskussion kom vi fram till att just idag, bara den här gången, så kunde man det. Så båda barnen fick nya skinkskivor.

Sen ville Bäbis måla naglarna.

image

Lila naglar matchar nattlinnet!

Ha en bra söndag!!

4 reaktioner på ”God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s