Husmorsfix

Efter frukost gick vi ut I parken. Men idag var det ganska kallt… Men ett tag gungades det och spelades det bandy i alla fall. Sedan kom Nettis och Toyboy och vi gick in allihop och fikade.

Sedan åkte dem hem,  och jag körde med Pojken till ett kalas. 2 av hans klasskompisar hade kalas på Laserdome. Han var jätteförväntansfull!  Medan han var där åkte jag till Bromma Blocks och åt och så hittade jag en snygg kjol på rea, 100 kr!

image

Sedan plockade jag upp Pojken och så lämnade jag av honom hemma hos hans familj.
Men jag har visst huvudet under armen när det gäller hans dosett. Jag glömmer den varje gång! Så jag fick åka hem och hämta den. Den här gången oxå….

Sedan så åkte jag och tankade bilen, med DIESEL!! Och sen hem. Tog fram en tröja som en söm släppt på och lagade äntligen den. Den har legat sedan jul,att ta fram nål och tråd är inte min favoritsyssla. Men jag har saknat den tröjan!

Nu ska jag bara slappa och kolla på TV. Försöka bli redo för en ny vecka.

image

4 reaktioner på ”Husmorsfix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s