Hostat och harklat mig igenom dagen

Nu ska jag hem och ta det lugnt! Annars var planen att jag skulle träna idag, men det blir inget av med det. Känner mig rätt slut.

Läkarbesöket gick bra! Han kollade blodtryck, som var perfekt! Utan medicin!  Och så sa han, som jag trodde, att eftersom vi tog en massa prover förra året och allt var bra och jag mår bra, så behövde vi inte gör nåt mer i år. Så han skrev recept på antidepp och berömde mig för att jag lyckas hålla vikten.
-Tabletterna jobbar ju mot dig, som han sa.

Vad det gäller Voltarenen så kan det hända att jag överdoserat den gelen. .. Ganska rejält, faktiskt. Jag har kluttat på lite nu och då under hela dagarna. Idag fick jag syn på att man ska använda den 2 gånger om dagen.  Oj då….
Köpte en Tara och bläddrade i på lunchen. Där skrev de om min tum-åkomma!

image

Jag får väl glädja mig åt att jag tydligen är ungdomlig, i alla fall.

2 reaktioner på ”Hostat och harklat mig igenom dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s