Krasslig

Tummen känns faktiskt lite bättre nu när jag i 2 dagar smörjt med Voltarengel! Så jag fortsätter kleta på det!
Men igår började jag bli rosslig i halsen. Och idag låter jag som om jag var döförkyld! Känner mig inte sjuk, men rösten är av en annan åsikt.

image

Så förutom mellanmål har jag packat med mig Voltarengel och Strepsils idag.

Idag ska jag träffa min antidepp doktor för att få nytt recept. Tror att det är allt, om han inte vill att jag tar några prover eller så. Nån gång ibland skickar han mig för att kolla upp en massa värden, och det är ju bra! Men nu gjordes en grundlig check förra året så det kanske inte behövs i år. Jag får se vad han säger!

Hoppas ni får en bra dag!! Jag ska försöka få slippa sitta med kunder i telefonen och kraxa idag, hoppas att jag kan få göra lite annat.

2 reaktioner på ”Krasslig

  1. Ja jag skulle också vilja slippa telefonen idag… Jag har nästan bott i telefonen dom senaste tio dagarna 😦
    Men bland det roligaste är att jag har ansökt om ”hindersprövning” för äktenskap… 😀 och, nej jag ska inte gifta mig! Men det måste tydligen till sånt för att styrka att jag verkligen är ogift… Ibland undrar jag vad Ukrainska myndigheter tänker med…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s